Csirkés-kesudiós szendvics



⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜⏜
Hozzávalók 4 személyre:
5 0 0   g   c s i r k e m e l l f i l é
s ü l t c s i r k e   f ű s z e r s ó
k e v é s   o l a j
1 0 0   g   m a j o n é z
8 0   g   k e s u d i ó
1   k i s e b b   v ö r ö s h a g y m a
1   p a p r i k a
p ó r é h a g y m a c s í r a
továbbá:
4   m a g v a s   b a g e t t
⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝⏝

A csirkemellet kisujjnyi darabokra vágjuk, és fűszersóval ízesítve az olajon megpirítjuk. A megtisztított vöröshagymát és a paprikát felaprítjuk, a majonézbe forgatjuk a hússal és a kesudióval együtt. A bagetteket hosszában kettévágjuk, megtöltjük a majonézes raguval, és csírát halmozunk rájuk.


A receptet a Bioháló támogatta, megjelent a Kifőztük gasztromagazin 2016. májusi számában.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése